logo
Reserveren

Reserveren

Vraag een reservering aan

Leuk, u wilt onze gameroom bezoeken! Voor boekingen kunt u onderstaand formulier invullen.

We zijn woensdag en donderdag geopend van 19:00 tot 23:00, op vrijdag van 19:00 tot middernacht en in het weekend van 11:00 tot circa middernacht. Op verzoek is het mogelijk van deze tijden af te wijken. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld of stuur ons een bericht.

Reserveringen via het contactformulier dienen minimaal 24 uur van te voren gedaan te worden, wij zullen binnen 1 dag contact met je opnemen. Mocht het door jou gewenste tijdstip al bezet zijn, dan zullen we een alternatief voorstellen dat zoveel mogelijk in de buurt ligt.

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Gewenste datum (verplicht)

  Gewenste aanvangstijd (verplicht)

  Aantal personen (verplicht, minimaal 8, maximaal 40)

  Betalingsopties

  Ik betaal vooraf en ontvang 5% korting over de totaalprijs.

  Extra opmerkingen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Voorwaarden

  De volgende voorwaarden hebben betrekking op alle reserveringen bij ‘The Pinball Experience’. Door een bezoek te boeken stemt u hiermee in:

  • Als je bij het boeken aangeeft dat je van te voren wilt betalen, dan zullen we een factuur sturen die je voor je bezoek kunt voldoen. Wij kunnen je in dit geval een korting van 5% aanbieden.
  • LET OP: Vanaf 25 september 2021 is er een Coronatoegangsbewijs nodig om onze locatie te kunnen bezoeken. Dit is een verplichting vanuit de overheid. Meer informatie hierover kun je hier vinden.
  • Op lokatie kan per pin of contant afgerekend worden.
  • Het annuleren of omboeken van een reservering kan telefonisch of per email en is kosteloos tot 72 uur voor de gereserveerde datum en tijd. Bij een annulering of omboeking binnen 72 uur voor de gereserveerde datum en tijd wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht.
  • Bij de prijs aan je bezoek aan onze gameroom zijn koffie en thee inbegrepen. Ook zal er een aantal snacks geserveerd worden.
  • Controleer alsjeblieft goed of de door jou opgegeven boekingsdatum en -tijd klopt.
  • We willen alle deelnemers verzoeken minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
  logo

  Hazenkoog 35f
  1822 BS, Alkmaar

   

  (06) 81955932

   

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram