logo
Reserveren

Onze collectie

Bekijk onze flipperkasten

‘The Pinball Experience’ is gevestigd in Alkmaar en biedt een goed onderhouden en uitgebreide line-up van meer dan 25 kasten van begin jaren 90 tot zeer recent (minder dan een jaar oud). Lees hier het verhaal achter de kasten in onze collectie en bekijk alle relevante details door ‘lees verder’ te selecteren.
Bezoek alle curieuze kamers uit het huis van de familie Addams, vind alle schatten en probeer de mansion heelhuids te verlaten in dit waanzinnige pinballavontuur.
Bally, 1995

Attack From Mars

Stop de Marsmannetjes, red onze de aarde van de totale vernietiging en sla terug om heerser over het universum te worden!
Betreed het universum van de Black Knight en strijd tegen mysterieuze Demonen, waanzinnige "Hell Hands" en verschrikkelijke Aardwormen die alleen voorkomen in je ergste dromen.
Bally, 1994

Corvette

Verzamel negen klassieke Corvettes en assembleer de puzzel om het prototype van de Corvette Test Car uit 1997 te bemachtigen.
Bally, 1994

Demolition Man

Activeer de vijf Cryo-Claw-modi, voer strijd over het fort, het Museum of Violence, de Wasteland en de Cryo-gevangenis, en bouw alle zeven jackpots op voor de explosieve finale.
Bally, 1992

Doctor Who

Vergrendel de bal in de Time Expender, herstel de expansiefactor op aarde van 15 naar 0 door doelen te raken en schiet een van de drie deuren om multiball te starten.
Bally, 1990

Dr. Dude

Verzamel de drie Elements of Coolness, laat je mixen in de Molecular Mixmaster en stap onder de EXcellent Ray voor een flinke dosis instant hip!
Williams, 1989

Earthshaker

Bezoek verschillende aardbeving-gevoelige zones langs de grens tussen Californië en Nevada en start een aardbeving om multiball te verdienen .
Williams, 1987

F-14 Tomcat

Val als piloot van de F-14 Tomcat van de marine, bijgenaamd "Hitman", de kwaadaardige Russische generaal Yagov en zijn vloot aan en vernietig deze voordat je zelf vernietigd wordt.
Stern, 2007

Family Guy

Vind de gekke aap in de kast van Chris, help Stewie zijn Sexy Party te starten en schiet tegen Brian's bierblikje aan om Happy Hour tot stand te brengen.
Williams, 1994

Flintstones, The

Laat Fred's Bronto-Crane verschillende prijzen uitspugen, zoek een baan voor Barney en ga bowlen in de Bowl-O-Rama.
Data East, 1994

Guns N' Roses

Breng de leden van de wereldberoemde band bijeen, en laat ze rocken om de fans in extase te krijgen, de gitaarmodi te voltooien en riot-modus te starten.
Start een van de maar liefst 21 nummers van de band die in het spel zijn opgenomen en zie jezelf live mee rocken dankzij de in de kast ingebouwde camera.
Gotlieb, 1982

Haunted House

Neem de helling naar de zolder of gebruik de geheime doorgang om de kelder binnen te gaan, op deze flipperkast met drie speelvelden!
Verzamel karakters en herbeleef avonturen uit de Indy-films en vind je weg over het wankele pad van avontuur op zoek naar de Eternal Life Wizard-modus.
Ga de strijd aan met verschillende incarnaties van band-mascotte Eddie en voltooi de verschillende spelmodi om alle Soul Shards en Tomb Treasures te verwerven.
Williams, 1996

Junk Yard

Verzamel genoeg 'onderdelen' op een autokerkhof om een ​​vliegende jalopy (rammelkar) te bouwen om uiteindelijk de ruimte in te gaan en tegen Crazy Bob te vechten.
Data East, 1993

Jurassic Park

Laat je opsluiten in dit wereldberoemde park en maak de ontsnapping van de dinosaurussen, waaronder de machtige T-Rex, in levende lijve mee.
Verzamel alle karakters van The Fellowship, Overwin de Balrog, sla Barad-Dûr neer en aanschouw het Oog van Sauron.
Herbeleef de geschiedenis van de band die Heavy Metal-geschiedenis schreef met deze geslaagde kast vol spelmodes, actie en populaire bandmuziek.
Williams, 1998

Monster Bash

Reis de wereld rond om verschillende monsters en instrumenten te verzamelen en laat ze optreden tijdens de Rock-show van de eeuw.
Een spel zonder limieten, No Fear laat je over hellingen stunten, hoge pieken beklimmen, op het asfalt racen en uit vliegtuigen springen.
Williams, 1997

No Good Gofers

Haal de innerlijke golfer naar boven en scoor een hole-in-one zonder de lokale eekhoorn-populatie je dag te laten verpesten. Klinkt niet al te moeilijk, toch?
Red wederom de aarde door negen uiteenlopende, humoristische missies te volbrengen en achtervolg de ruimtewezens van Mars tot op hun eigen planeet.
Bally, 1994

Road Show

Begeleid Red en Ted, een tweetal sloopexperts in een bulldozer, op hun cross-country reis door Amerika en help ze een handje bij het aanrichten van een ravage.
Bally, 1996

Safe Cracker

Wees de bewakers te slim af en kraak de kluis om rijk te worden in een race tegen de klok in dit pinball spel met een twist.
Bally, 1996

Scared Stiff

Bezoek de meest sexy vamp aan deze kant van Transylvania, activeer de "Six Tales of Terror" en reik zo hoog mogelijk op de "Stiff-O-Meter".
Bally, 1994

Shadow, The

Bestrijd als Lamont Cranston alias "The Shadow" de misdaad in het New York van de jaren 1930 in een poging de kwaadaardige Shiwan Khan te stoppen en de aarde te redden.
Stern, 2008

Shrek

Houd je geliefde moeras leefbaar, bevrijd de knappe prinses van de slechtgehumeurde draak en ga een betekenisvolle relatie aan met een ezel. En dit alles graag voor de lunch.
Bouw als een nieuw gearriveerde, ambitieuze cadet aan een glansrijke carrière op de USS Enterprise terwijl je het heelal doorkruist.
Voeg je bij de Mobile Infantry, bezoek zes planeten, dood alle Arachnids in de Bug War van de Federatie en overleef lang genoeg om je een weg naar Klendathu te banen.
Treed in de voetsporen van killer robot Arnold Schwarzenegger en probeer als de T-850 Terminator het gevecht tegen de T-X te winnen.
Verzamel voedsel, wapens en EHBO-benodigdheden, bezoek Woodbury, de gevangenis en de toren en bevecht de Prison Walkers, de opgeblazen Well Walker en andere ondoden.
Bally, 1995

Theatre of Magic

Gebruik de magnetische Magician's Trunk om uit een dwangbuis te ontsnappen, je assistent doormidden te zagen, in verschillende dieren te transformeren en verschillende andere illusies uit te voeren.
Stern, 2011

Tron: Legacy

Ontsnap uit The Grid om de Portal te bereiken en terug te keren naar de echte wereld. Race onderweg door lichtcycli, ontwijk herkenners en overleef de Disc Battles.
Bally, 1994

Twilight Zone

Vind de verschillende Twilight Zone-artefacten in een curiosawinkel en verzamel zo alle deurpanelen die leiden tot een bezoek aan de 'Twilight Zone'-dimensie.
Bally, 1994

World Cup Soccer

Grijp je kans om Duitsland eindelijk een keer te verslaan en FIFA wereldkampioen te worden!
logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram