X-Men (Limited Edition)

BESCHRIJVING

"The Ultimate Mutant Battle Begins!"

Verzamel acht van de X-Men van Professor Xavier en laat ze vervolgens triomferen tegen hun verschillende vijanden. Vang Nightcrawler terwijl hij teleporteert over het veld, laat je ballen tegen Gambit’s speelkaarten afketsen, schuif dan Iceman’s helling af en vecht met Wolverine. Start Magneto Multiball en passeer zijn magnetische verdedigingen om de Brotherhood uit te dagen en neem het op tegen de Hellfire Club, Sabretooth, de Shadow King, Omega Red, de Juggernaut en de Sentinels. Breng je teamgenoten samen door krachtige Combo’s te scoren en test dan hun moed in de Danger Room en tegen Dark Phoenix in een punten scorende waanzin.

X-Men is een arcade flipperkast ontworpen door John Borg en ge?llustreerd door Kevin O’Connor en Stephen Jensen. Het werd in 2012 uitgebracht door Stern Pinball.

De locatie van de Pinball Experience beschikt over de ‘Magneto Red’ gelimiteerde uitgave. Naast de aangepaste backbox-kunst en op kleur afgestemd metaalwerk, bevat deze editie een magnetische roterende schijf en een uitzwaaibare ijsglijbaan die ballen over het speelveld stuurt. Fan consensus is dat, terwijl X-Men een solide spel is en een van Stern’s toptitels, het amateuristische stemwerk en de onvolledige software het van grootsheid weerhouden.

BIJZONDER ELEMENT
Draaiende schijf met flitsers en magneten die ballen vanuit Magneto willekeurig het hele spel door laat sturen.
UITGEBRACHT DOOR

Stern, 2012

ONTWERPER

John Borg

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

41

AANTAL BALLEN MULTIBALL

4