logo
Reserveren

World Cup Soccer

World Cup Soccer

Beschrijving

Next match... Germany!

Grijp je kans om Duitsland te verslaan en FIFA wereldkampioen te worden! Voor zover mogelijk op een flipperkast, bootst deze tafel de wereldbekerervaring behoorlijk goed na - je koopt kaartjes, vult de stadions met fans en maakt vooral veel doelpunten. Daarnaast ga je door de verschillende officiële speelsteden van het WK van 1994 waar ook de echte teams hebben gespeeld. Wanneer je team de benodigde vaardigheden heeft verzameld, mag je het in de finale uiteindelijk op nemen tegen topland Duitsland met de kans om te doen wat Oranje nog nooit lukte en wereldkampioen te worden. En mocht je eens een grote kans of een penalty tegen krijgen? Dan is er altijd nog de inventieve MagnaSave om je uit de brand te helpen.

World Cup Soccer is een flipperkast van Williams Electronics (onder het label Bally), ontworpen door John Popadiuk en met artwork van Kevin O'Connor. Het spel is uitgebracht ter promotie van het WK 1994 in de USA.

Bijzonder element

Bewegende keeper die de bal blokkeert terwijl de speler doelpunten probeert te scoren.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1994

Ontwerper

John Popadiuk

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

68

Aantal ballen multiball

5

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram