logo
Reserveren

Tron: Legacy

Tron: Legacy

Beschrijving

This is going to be quite the ride.

Dit spel plaatst de speler in de schoenen van Sam Flynn, die per ongeluk de digitale wereld van The Grid is binnengegaan terwijl hij op zoek was naar zijn vermiste vader Kevin. Sam vindt niet alleen zijn vader en de ISO Quorra, maar hij trekt ook de aandacht van Clu en zijn mysterieuze handhaver, Rinzler. Om te ontsnappen, moeten Sam en Quorra nu hun weg vinden door Clu en zijn volgelingen, door lichtcycli racen, herkenners ontwijken en de Disc Battles overleven om de Portal te bereiken en terug te keren naar de echte wereld.

TRON: Legacy is een flipperkast gebaseerd op de film met dezelfde naam. Het is ontworpen door John Borg van Stern Pinball, geïllustreerd door John Youssi, en uitgebracht in augustus 2011.

Zoals te verwachten valt van een gelicentieerd spel, gebruikt het spel royaal stemmen, video's en muziek uit de film. De flipperkast zelf werd uitgebracht in vier verschillende edities, elk gekenmerkt door verschillende translite-displays op de kopkast. Met de eerste twee releases konden operators ook een optionele schudmotor in de gamekast installeren.

Bijzonder element

Beschikt over een 3D-kopruit die de personages en het verhaal van de film tot leven brengt.
┬ź Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2011

Ontwerper

John Borg

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

19

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram