logo
Reserveren

Theatre of Magic

Theatre of Magic

Beschrijving

The magic is within you!

Theatre of Magic is een fysieke flipperkast ontworpen door John Popadiuk met kunst van Linda Doane. het werd in 1995 uitgebracht door Williams Electronics onder het Bally-label en werd de best verkochte flipperkast van het jaar.

De game cast de speler als een aspirant-goochelaar die een show in het theater uitvoert. Met de hulp van de draaiende Magician's Trunk op het speelveld moet je konijnen uit de hoed halen, uit een dwangbuis ontsnappen, je assistent doormidden zagen, in verschillende dieren veranderen en andere illusies uitvoeren. Bekwame spelers kunnen de kelder binnengaan en Midnight Madness aanroepen, maar alleen een Master Magician kan de Grand Finale uitvoeren en het publiek gebiologeerd achterlaten.

Theatre of Magic geniet nog altijd een grote populariteit, hoewel sommigen denken dat er te veel nadruk ligt op het schieten van de Magician's Trunk. Flipperfans prijzen de niet-lineaire gameplay, snelle actie en spelervriendelijke regels en ontwerp.

Bijzonder element

Een draaiende magische kist, genaamd "The Magic Trunk", met hierin aan de ene kant een gat waardoor de bal in kanen aan de andere kant een 'spiraalvormig' uitziende plaat die de bal magnetisch kan opnemen.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1995

Ontwerper

John Popadiuk

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

28

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram