Terminator 3: Rise of the Machines

BESCHRIJVING

"You have been targeted for termination!"

Treed in de voetsporen van Arnold en probeer als de T-850 Terminator het gevecht tegen de T-X te winnen. Omdat haar Plasmakanon de T-850 gemakkelijk overtreft, moet je als speler eerst rond het speelveld reizen en wapens en BFG’s verzamelen. Zoek naar mogelijkheden voor multiball, Quick Fire en Payback Time, maar aarzel niet om te ontsnappen indien nodig. Laat je niet afleiden wanneer het Command Center een rode waarschuwing initieert en wees klaar om de RPG van de backglass op de T-X te gebruiken wanneer de tijd daar is. Overleef lang genoeg voor de laatste veldslag en probeer de T-X te vernietigen voordat ze jou vernietigt.

Acht jaar na No Fear: Dangerous Sports keerde Steve Ritchie terug naar arcade flipperkast met Terminator 3: Rise of the Machines. Uitgebracht door Stern Pinball in 2003, deze tabel bevat artwork van Kevin O’Connor, originele spraakfragmenten van Arnold Schwarzenegger en een bal-lancering van RPG in de backbox zelf.

Stern aarzelde niet om de betekenis van het spel in advertenties uit te drukken, en riep de terugkeer van Steve Ritchie en het Terminator 2: Judgement Day-team. Veel panelliefhebbers waren het hiermee eens en verwelkomden Terminator 3 als een waardige terugkeer voor de “Master of Flow” , een spel dat de nadruk legt op lange opnamen, snelle actie en precisie-opnamen. Het belangrijkste punt van betwisting is of het de T2-pin overtreft, met T2 beschouwd als met betere kunst en T3 met veeleisender gameplay.

BIJZONDER ELEMENT
De RPG in de backbox kan gebruikt worden om een bal te lanceren om zodoende 1 of meerdere targets te raken en vormt een minispel op zichzelf.
UITGEBRACHT DOOR

Stern, 2003

ONTWERPER

Steve Ritchie

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

144

AANTAL BALLEN MULTIBALL

4