logo
Reserveren

Terminator 3: Rise of the Machines

Terminator 3: Rise of the Machines

Beschrijving

You have been targeted for termination!

Treed in de voetsporen van killer robot Arnold Schwarzenegger en probeer als de T-850 Terminator het gevecht tegen de T-X te winnen. Omdat haar Plasmakanon de T-850 gemakkelijk overtreft, moet je als speler eerst rond het speelveld reizen en wapens en BFG's (RPG's) verzamelen. Zoek naar mogelijkheden voor multiball, Quick Fire en Payback Time, maar vergeet niet om te ontsnappen als dit nodig is! Laat je niet afleiden wanneer het Command Center een rode waarschuwing initieert en sta paraat om de RPG van de backglass op de T-X te gebruiken. Overleef lang genoeg voor de laatste veldslag en probeer de T-X te vernietigen voordat ze jou vernietigt.

Acht jaar na No Fear: Dangerous Sports keerde Steve Ritchie terug naar de arcade met het flipperkastontwerp voor Terminator 3: Rise of the Machines. Uitgebracht door Stern Pinball in 2003, bevat deze kast artwork van Kevin O'Connor, originele spraakfragmenten van Arnold Schwarzenegger en een bal-lancering van de RPG in de backbox zelf.

Terminator 3 wordt door veel pinball liefhebbers gezien als een waardige terugkeer van de "Master of Flow" Steve Ritchie, met een spel dat de nadruk legt op lange precisie-schoten en snelle actie. Het belangrijkste twistpunt is of het zijn eerdere Terminor 2-pinball machine overtreft, waarbij van T2 het artwork als de betere wordt beschouwd, terwijl T3 wordt gewaardeerd om zijn veeleisender gameplay.

Bijzonder element

De RPG in de backbox kan gebruikt worden om een bal te lanceren om zodoende 1 of meerdere targets te raken en vormt een minispel op zichzelf.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2003

Ontwerper

Steve Ritchie

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

161

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram