Starship Troopers

BESCHRIJVING

"Come on, you apes! You want to live forever?"

Voeg je bij de Mobile Infantry, bezoek zes planeten, dood alle Arachnids in de Bug War van de Federatie en overleef lang genoeg om je weg naar Klendathu te banen. Blast the Warriors, Plasma Bugs, Hoppers en Tankers om een ??planeet te beveiligen en probeer vervolgens het Brain Bug te vangen voordat deze ontsnapt. Oefen je schietvaardigheid op de Live Fire Assault Range, voer Recons uit voor verschillende beloningen en gebruik vervolgens de juiste Mini-Flipper om Double Kills en Advance In Rank te scoren.

Starship Troopers is een arcade-flipperkast gebaseerd op Paul Verhoeven’s verfilming van de sci-fi roman van Robert A. Heinlein. Het spel werd ontworpen door Joe Kaminkow en Joe Balcer, ge?llustreerd door Morgan Weistling en in 1997 uitgebracht door Sega Pinball.

Starship Troopers wordt vaak over het hoofd gezien door spelers, zowel vanwege de licentie als het kleine marktaandeel van Sega Pinball. De meesten van degenen die het spel hebben gespeeld beschouwen het als een van de beste tafels van Sega, met snelle flow, non-stop actie en veel bombastisch plezier met het opblazen van insecten.

BIJZONDER ELEMENT
"Brain Bug" bash doll die uit het speelveld 'popt' waarna je hem zo snel mogelijk moet zien te raken.
UITGEBRACHT DOOR

Sega, 1997

ONTWERPER

Joe Balcer, Joe Kaminkow

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

162

AANTAL BALLEN MULTIBALL

4