logo
Reserveren

Star Trek: The Next Generation

Star Trek: The Next Generation

Beschrijving

You will be assimilated.

Bouw als een nieuw gearriveerde, ambitieuze cadet aan een glansrijke carrière op de USS Enterprise terwijl je het heelal doorkruist. Trouw aan de serie reizen de speler en de crew door de Melkweg en beleven verschillende avonturen, zoals de ervaring van scheur in de tijd of een wormhole, een bezoek van Q, ontmoetingen met de Ferengi, Romulans en Cardassians, en een aanval door de Borg. Andere ervaringen zijn holodek-simulaties, uitstapjes naar de neutrale zone en verschillende kansen om zeldzame artefacten te verzamelen. Bekwame spelers kunnen rangen stijgen, warp speed 9.9 behalen en uiteindelijk de Final Frontier bereiken. Voor nog meer uitdaging beschikt het speelveld over twee roterende phaser-kanonnen waarmee je de flipperbal op verschillende doelen kunt afschieten.

Star Trek: The Next Generation is een flipperkast uit 1993, ontworpen door Steve Ritchie met art van Greg Freres en uitgegeven door Williams Electronics. Het is de derde arcade-flipperkast gebaseerd op de Star Trek-franchise en is gebaseerd op de televisieserie.

De game wordt beschouwd als een van de moeilijkste tafels van Steve Ritchie, met veeleisende schoten en gevaarlijke outlanes die onvoorzichtige spelers gelijk afstraffen. Het bevat originele quotes van de cast van TNG, waaronder Patrick Stewart, Jonathan Frakes en Michael Dorn. Als dank voor hun deelname kreeg elk van de sterren een flipperkast aan het einde van het project. Patrick Stewart zegt dat hij nog steeds de zijne speelt, terwijl Marina Sirtis de hare in de kelder heeft geplaatst waar haar kinderen ervan kunnen genieten.

Bijzonder element

Er zijn twee balkanonnen op de king-size slingshots gemonteerd. Je gebruikt het ballanceerpistool om ballen te schieten. Bijna alle schoten die met de flippers kunnen worden gemaakt, zijn ook maakbaar met de kanonnen, wat zorgt voor een zeer interessante twist op het spel!
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Williams, 1993

Ontwerper

Steve Ritchie

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

16

Aantal ballen multiball

6

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram