Star Trek: The Next Generation

BESCHRIJVING

"You will be assimilated."

Bouw als een nieuw gearriveerde, ambitieuze cadet aan een carri?re op de USS Enterprise. Trouw aan de serie reizen de speler en de crew door de melkweg en beleven verschillende avonturen, zoals de ervaring van een tijdsverschil of een wormhole, een bezoek van Q, ontmoetingen met de Ferengi, Romulans en Cardassians, en een aanval door de Borg. Andere ervaringen zijn holodek-simulaties, uitstapjes naar de neutrale zone en kansen om zeldzame artefacten te verzamelen. Echt bekwame spelers zullen in rang vooruit kunnen komen, warp speed 9.9 kunnen behalen en uiteindelijk de Final Frontier kunnen bereiken. Voor nog meer uitdaging beschikt het speelveld over twee roterende phaser-kanonnen die flipperballen schieten op verschillende doelen.

Star Trek: The Next Generation is een flipperkast uit 1993, ontworpen door Steve Ritchie met art van Greg Freres en uitgegeven door Williams Electronics. Het is de derde arcade-flipperkast gebaseerd op de Star Trek-franchise en was gebaseerd op de televisieserie.

De game wordt beschouwd als een van de moeilijkste tafels van Steve Ritchie, met veeleisende schoten en gevaarlijke outlanes om onvoorzichtige spelers te straffen. Het bevat originele spraakclips van de cast van TNG, waaronder Patrick Stewart, Jonathan Frakes en Michael Dorn. Als dank voor hun deelname kreeg elk van de sterren een flipperkast aan het einde van het project. Patrick Stewart zegt dat hij nog steeds de zijne speelt, terwijl Marina Sirtis de hare in de kelder heeft geplaatst waar haar kinderen ervan kunnen genieten.

BIJZONDER ELEMENT
Er zijn twee balkanonnen op de king-size slingshots gemonteerd. Je gebruikt het ballanceerpistool om ballen te schieten. Bijna alle schoten die met de flippers kunnen worden gemaakt, zijn ook maakbaar met de kanonnen, wat zorgt voor een zeer interessant spel!
UITGEBRACHT DOOR

Williams, 1993

ONTWERPER

Steve Ritchie

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

13

AANTAL BALLEN MULTIBALL

6