logo
Reserveren

Shrek

Shrek

Beschrijving

Let me tell you a little story how Gingy lost his delicious legs.

Gebaseerd op het sprookje omtrent ieders favoriete Ogre, neemt de Shrek-flipperkast je mee op de legendarische tocht die Shrek en zijn metgezellen maken in het eerste avontuur uit de film-serie. Houd je geliefde moeras leefbaar, ga een betekenisvolle relatie aan met een ezel, red de benen van een gingerbread koekje, bevrijd de knappe prinses van de slechtgehumeurde draak, verdrijf de arrogante Prince Charming en bereik de wizard mode "Far, far away".

Extra functies van het spel zijn onder meer: ​​beeldjes van vijf SHREK-personages, waaronder Shrek, Donkey, Puss in Boots®, Princess Fiona en Gingy®. Een spiegelbeeld van Prince Charming staat in het midden van het speelveld en kan worden geraakt door de flipperkast.

De SHREK flipperkast heeft veel diepgang en is leuk en gemakkelijk te begrijpen voor de casual speler. Pat Lawlor Design ontwierp samen met software- en regelontwerpers Lonnie Ropp en Mike Kyzivat de SHREK-flipperkast, met oogverblindende, originele kunst van John Youssi, de nieuw gekozen Pinball Hall of Fame-artiest. Mark Galvez en Tom Kyzivat creëerden originele dot matrix display art voor de flipperkast.

Bijzonder element

Donkey pinball, een klein flipperkast-speelveld dat zich in de rechterbovenhoek bevindt. Het heeft mini-flippers die de speler bestuurt met de gewone flipper-knoppen wanneer het spel zich in de Donkey mini-speelveld-modus bevindt.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2008

Ontwerper

Pat Lawlor

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

175

Aantal ballen multiball

5

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram