Scared Stiff

BESCHRIJVING

"This'll scare your pants off... I hope!"

Bezoek de meest sexy vamp aan deze kant van Transylvania in haar nederige verblijfplaats, die zich opmaakt voor de avond met een paar spookachtige televisieprogramma’s. Het doel van het spel is om de Six Tales of Terror te activeren, van “Night of the Leapers” tot “Terror from the Crate”. Ga door alle shows en druk op de kist om de Stiff-O-Meter te starten en zie hoe Scared Stiff je kunt geraken. Voor meer afwisseling, ga je op zoek naar het Boney Beast, gluur je naar The Stiff in de kist en dans je met de Boogie Man.

Een pinball-spel uit 1996 van Williams Electronics (onder het Bally-label) en het vervolg op de game Elvira en de Party Monsters uit 1989. Met zijn luchtige toon en niet al te moeilijke regels wordt deze kast beschouwd als een van Williams ‘klassiekers en nog steeds net zo goed herinnerd als zijn voorganger.

BIJZONDER ELEMENT
Naast het verbeterde audiosysteem, de dot-matrix-animaties en een complexer speelveld is de tafel ook bekend vanwege de spinner op het bord die activeert tijdens de "Stop The Spider"-modus. Het stoppen van de spin levert punten, het starten van modi en andere bonussen op.
UITGEBRACHT DOOR

Bally, 1996

ONTWERPER

Dennis Nordman

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

18

AANTAL BALLEN MULTIBALL

4