logo
Reserveren

Scared Stiff

Scared Stiff

Beschrijving

This'll scare your pants off... I hope!

Bezoek de meest sexy vamp aan deze kant van Transylvania in haar nederige verblijfplaats, terwijl deze zich opmaakt voor een avondje griezelen met een aantal spookachtige tv-shows. Het doel van het spel is om de Six Tales of Terror te activeren, van "Night of the Leapers" tot "Terror from the Crate". Ga door alle show, betreed de "Crate of Terror" om de "Stiff-O-Meter" te starten en probeer zo bang mogelijk te geraken. Voor meer afwisseling, ga je op zoek naar het "Boney Beast", gluur je naar "The Stiff in de Coffin" en dans je met de "Boogie Man".

Een pinball-spel uit 1996 van Williams Electronics (onder het "Bally"-label) en het vervolg op de game "Elvira and the Party Monsters" uit 1989. Met zijn luchtige toon en niet al te moeilijke regels wordt deze kast beschouwd als een van Williams' klassiekers en een waardige opvolger van zijn voorganger.

Bijzonder element

Deze tafel staat bekend om de spinner op het bord die activeert tijdens de "Stop The Spider"-modus. Het stoppen van de spin levert punten, het starten van modi en andere bonussen op.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1996

Ontwerper

Dennis Nordman

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

28

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram