logo
Reserveren

Safe Cracker

Safe Cracker

Beschrijving

You are trespassing! You have been warned.

Vermijd de bewakers en kraak de kluis om rijk te worden, dit spel draait om een bankoverval waarbij je zo stil mogelijk de kluis in moet sluipen. Het is heel anders dan de meeste flipperkasten - het speelveld is merkbaar kleiner, waardoor het past op plaatsen waar een conventionele flipperkast niet kon komen, en de achterruit is vrij groot. Spelers hebben geen eindige hoeveelheid ballen, maar hebben in plaats daarvan een tijdslimiet om in de kluis te komen, waarna een bordspel begint op de achterruit. De speler (en de computer die de bewakers bestuurt) gooit de dobbelstenen in de hoop een goede plaats te krijgen. Als je de kluis in het midden haalt dan word je als speler beloond met een magisch token dat uit de kopruit komt rollen.

Safe Cracker is een flipperkast uit 1996 van Pat Lawlor en Williams Electronics (onder het label Bally), met artwork van John Youssi.

Bijzonder element

Safecracker is een getimede game. Je speelt niet op een 'per-ball-basis', maar met een timer. Goed spelen zal je extra tijd geven.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1996

Ontwerper

Pat Lawlor

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

71

Aantal ballen multiball

3

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram