logo
Reserveren

Road Show

Road Show

Beschrijving

It's a big country... Someones got to tear it up!

Red en Ted zijn twee sloopexperts met een missie op een cross-country reis door Amerika, die met hun bulldozer onderweg overal een ravage aanrichten. Help ze, terwijl ze van dag tot dag en van stad naar stad gaan, om obstakels te vernietigen, souvenirs te kopen en kilometers te vreten. Maar pas op voor rondvliegende rotsblokken en boze taxichauffeurs, houd het radiokanaal op countrymuziek afgestemd, en - als allerbelangrijkste - verzamel vooral veel loonstrookjes! Onderwijl zullen Red en Ted je spel in de gaten houden en van commentaar voorzien. En mocht je je reis naar de westkust weten te volbrengen, dan start je "Super Payday" voor grote bonussen!

Red & Ted's Road Show (meestal afgekort tot "Road Show") is een flipperkast uit 1994 van Williams Electronics. Het werd ontworpen door Pat Lawlor, Dwight Sullivan en Ted Estes, met artwork van John Youssi. Countryzanger Carlene Carter speelt de stem van "Red".

Road Show is een vermakelijk spel met veel diepte en humor. Het voelt een beetje als een samensmelting van Pat Lawlor's eerdere games, met name Fun House en als opvolger van blockbusters als The Addams Family en The Twilight Zone is dit spel zeer vermakelijk. Ook Red & Teds zwarte humor spreelt veel spelers aan, het spel is altijd zeer populair geweest in de vele truckstops die de USA rijk is.

Bijzonder element

Twee hoofden (Ted en Red) op het speelveld met bewegende ogen die de bal volgen en monden die de bal kunnen inslikken. Ted heeft een bulldozer-schuiver voor zich dat op en neer kan gaan.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1994

Ontwerper

Pat Lawlor

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

73

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram