Revenge From Mars

BESCHRIJVING

"The invasion has begun."

De eerste van twee “Pinball 2000”-games (de andere is Star Wars Episode I) die digitale afbeeldingen gebruikt die geprojecteerd worden over het speelveld om een psuedo-3D illusie te creĆ«ren. Het fysieke formaat van het spel wijkt ook af van zijn voorgangers (kleiner). Tijdens het spel hebt de keuze uit negen uiteenlopende, humoristische missies in drie categorie?n om te volbrengen. Als dit lukt dan kun kun je proberen je ruimteschip te bevoorraden en zo de ruimtewezens van Mars tot op hun eigen planeet te achtervolgen en aan te vallen.

Revenge from Mars is het vervolg op Attack from Mars, uitgebracht in januari 1999 door Williams Electronics (zijnde de laatste flipperkast uitgebracht onder het Bally-label). Het spel is ontworpen door George Gomez, de bekende arcade game-ontwikkelaar, wiens eerdere videogames Spy Hunter en TRON omvatten, met artwork van Greg Freres en John Youssi. Het spel is geprogrammeerd door Keith Johnson.

BIJZONDER ELEMENT
Dit is de eerste flipperkast 2000-machine. Het integreert een volledig interactieve videomonitor aan de achterkant van het flipperkastveld.
UITGEBRACHT DOOR

Bally, 1999

ONTWERPER

George Gomez

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

46

AANTAL BALLEN MULTIBALL

4