logo
Reserveren

No Good Gofers

No Good Gofers

Beschrijving

If balls were meant to fly, they'd have wings!

Het is een mooie dag voor een uitstapje naar de golfbaan! Het toeval wil echter dat de twee eekhoorns genaamd Bud en Buzz deze baan als hun thuis hebben geclaimd. Omdat ze het gevoel hebben dat hun territorium is afgenomen, doen ze er alles aan om jouw dag als golfer tot een pure hel te maken. Maar natuurlijk heb jij als succesvol golfer heel wat trucs in je repertoire om de eekhoorns niet je dag te laten verpesten, toch?

No Good Gofers is een flipperkast ontworpen door Pat Lawlor, zijn laatste tafel voor Williams Electronics. Het werd geïllustreerd door John Youssi en uitgebracht in 1997. Als een Pat Lawlor-kast deelt No Good Gofers veel functies uit zijn vorige tafels: Er is een derde flipper die leidt tot een high-scoring jackpot shot; een set duale inlanes die naar de onderste linkervleugel leidt; zijn standaard soft-duik skill-shot; en een wervelwiel dat de richting van de bal kan veranderen. Net als bij Medieval Madness hielp Chicago's Second City-komediegroep met het schrijven en inspreken van de quotes.

Bijzonder element

De Slam Ramp die een zeer lonende kans biedt op het 'hole in one'-schot in het bovenste speelveld.
┬ź Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Williams, 1997

Ontwerper

Pat Lawlor

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

40

Aantal ballen multiball

5

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram