logo
Reserveren

No Fear: Dangerous Sports

No Fear: Dangerous Sports

Beschrijving

Prepare for the ride of your life!

Een spel zonder limieten, No Fear laat je over hellingen stunten, hoge pieken beklimmen, op het asfalt racen en uit vliegtuigen springen. Voor een extra grote rush gebruik je de 'ballenversneller' op het speelveld om de bal over de ramp heen te laten springen. En mocht je na dit alles nog altijd op je benen staan, dan mag je het opnemen tegen de 'Belangrijke Uitdagingen' met klinkende namen als No limits, Fear Fest en Meet your Maker om zo aan de wereld (of je vrienden) te tonen uit welk hout je daadwerkelijk gesneden bent - en dit alles terwijl Skull the Bone Head je voortdurend loopt te bespotten.

No Fear: Dangerous Sports is een 1995 flipperkast ontworpen door Steve Ritchie met artwork van Greg Freres. Het werd uitgebracht door Williams Electronics en is gebaseerd op de kledinglijn "No Fear". Deze game heeft een extreem sportthema en functies zoals skydiving, free climbing, waterskiën, extreme ski, supercross en autoraces en bevat optredens van motorcrosser Jeremy McGrath, skiër Glen Plake, NASCAR-racer Robby Gordon, waterskiër Sammy Duvall en klimmer Dan Osman.

Bijzonder element

Skull the Bone Head, een pratende schedel die er genoegen in schept het spel van de speler voortdurend op de korrel te nemen.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Williams, 1995

Ontwerper

Steve Ritchie

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

165

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram