logo
Reserveren

Metallica (Limited Edition)

Metallica (Limited Edition)

Beschrijving

We’re in a pinball game, maybe we’ll get a record deal now.

Gebruik de flink uit de kluiten gewassen hamer om flipperballen in een kist onder het speelveld te slaan of speel alle grafstenen weg en bewijs jezelf de "Master of Puppets". Of voer de brandstofmeter op om de brandstofmodus voor dubbele scores te starten. Deze flipperkast biedt een berg aan opties en dan hebben we het nog niet gehad over de schakelaar op Sparky's elektrische stoel om om Ride the Lightning te starten. Goede spelers kunnen proberen METALLICA te spellen om "Justice For All" te brengen, geweldige spelers zullen al hun reflexen nodig hebben tijdens Seek and Destroy, maar alleen de allerbesten zullen Crank It Up en End of the Line bereiken, onderweg vergezeld door meer dan een dozijn van de beste nummers van de band en originele uitspraken van Lars, James, Kirk en Robert. Maar ook de beginnende speler zal aan deze flipperkast bergen plezier beleven.

Metallica is een flipperkast ontworpen door John Borg, geprogrammeerd door Lyman Sheats en Lonnie Ropp, en uitgebracht door Stern Pinball in 2013. Natuurlijk is de game gericht op de wereldberoemde Heavy Metal-band Metallica en hun muziek.

Zowel Metallica-fans als flipperaars beschouwen de Metallica-pin als een goed uitgebalanceerde tafel, een die toegankelijk en leuk is voor casual spelers, terwijl ze veel diepgang biedt aan de meer gevorderde speler. De game zit boordevol verwijzingen naar de band en zijn lange geschiedenis, de komische kunst van de fanartiest "Dirty" Donny Gillies is een lust voor het oog en de muziek en geluidseffecten zijn net zo bombastisch als je dat zou verwachten van een kast als deze. De band brengt vaak een kast mee op tournee (Kirk Hammett is een fervent pinballliefhebber), en extra kasten staan opgesteld bij hun studio's en hangouts voor een paar snelle spelletjes tussen de muzieksessies door.

Bijzonder element

Uit de kluiten gewassen bal smashende hamer die ballen door het speelveld slaat.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2013

Ontwerper

John Borg

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

10

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram