Metallica (Limited Edition)

BESCHRIJVING

"Fade to Black"

Voer de brandstofmeter op om de brandstofmodus voor dubbele scores te starten, gebruik de hamer om flipperballen in de kist onder het speelveld te smijten, til vervolgens de grafmarker op en bewijs jezelf de meester van de marionetten. Verzamel de plectrums van de bandleden, voed de slang, en gooi de schakelaar op Sparky’s elektrische stoel om om Ride the Lightning te starten. Goede spelers kunnen METALLICA spellen om Justice For All te brengen, geweldige spelers zullen al hun reflexen moeten gebruiken tijdens Seek and Destroy, maar alleen de allerbesten zullen Crank It Up en End of the Line bereiken, vergezeld door meer dan een dozijn van de beste nummers van de band en originele citaten van Lars, James, Kirk en Robert.

Metallica is een flipperkast ontworpen door John Borg, geprogrammeerd door Lyman Sheats en Lonnie Ropp, en uitgebracht door Stern Pinball in 2013. Natuurlijk is de game gericht op de wereldberoemde Heavy Metal-band Metallica en hun muziek.

Zowel Metallica-fans als flipperkasten beschouwen de Metallica-pin als een respectabel gebalanceerde tafel, een die zowel toegankelijk als leuk is voor casual spelers, terwijl ze veel diepgang biedt aan experts. De game zit boordevol verwijzingen naar de band en zijn lange erfenis, de komische kunst van de fanartiest “Dirty” Donny Gillies is een lust voor het oog en de muziek en geluidseffecten zijn net zo bombastisch als je dat zou verwachten. De band brengt vaak een tafel mee op tournee (Kirk Hammett is een oude flipperkast liefhebber), en extra tafels staan opgesteld bij hun studio’s en hangouts voor een paar snelle spelletjes tussen de sessies door.

BIJZONDER ELEMENT
Bal smashende hamer die de bal door het speelveld slaat om deze te voeden aan een doorschijnend graf-inzetstuk onder het speelveld.
UITGEBRACHT DOOR

Stern, 2013

ONTWERPER

John Borg

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

8

AANTAL BALLEN MULTIBALL

4