logo
Reserveren

Lord of the Rings

Lord of the Rings

Beschrijving

You shall not pass!

The Lord of the Rings is een flipperkast uit 2003, ontworpen door George Gomez, geprogrammeerd door Keith Johnson en uitgebracht door Stern Pinball. Het is gebaseerd op de filmtrilogie van The Lord of the Rings en omvat natuurlijk alle hoofdpersonen en gebeurtenissen van het epos. Verzamel alle karakters van The Fellowship, overwin de Balrog, sla Barad-Dûr neer en aanschouw het Oog van Sauron. Spelers die erin slagen om alle drie de multiball-modi te doorstaan ​​(één voor elk deel van de trilogie), kunnen eindelijk de ring vernietigen. Maar alleen de beste krijgers zullen in staat zijn om Valinor binnen te treden.

Samen met geluidsfragmenten uit de films, hernemen Elijah Wood en John Rhys-Davies hun rol als respectievelijk Frodo en Gimli om aangepaste spraak voor dit spel te bieden.

The Lord of the Rings werd in december 2009 opnieuw uitgebracht als The Lord of the Rings: Limited Edition, inclusief een gesigneerd speelveld, verguld en messing metaalwerk, een gespiegelde gouden kopruit en software- en hardware-ondersteuning voor een schudmotor. Er zijn slechts 500 exemplaren van de gelimiteerde oplage gemaakt.

Bijzonder element

Grote ring - "The One Ring" - met een krachtige magneet om de bal in het midden vast te houden als deze er doorheen geschoten wordt.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2003

Ontwerper

George Gomez

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

9

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram