logo
Reserveren

Jurassic Park

Jurassic Park

Beschrijving

A Pinball Adventure 65 Million Years in the Making.

Laat je opsluiten in dit wereldberoemde park en maak de ontsnapping van de dinosaurussen, waaronder de machtige T-Rex, in levende lijve mee. De kast volgt de film nogal nauwlettend, en toont de opening van het park en de daaropvolgende val door het ontsnappen van de dinosaurussen. Met verschillende, afzonderlijke modi die specifieke scenes nabootsen, voordat de Wizard-modus, "System Failure", het bekendste moment uit de film naboost: de stroomvoorziening van het park dat tekort schiet waardoor de dinosaurussen ontsnappen en een ravage aanrichten.

Jurassic Park is een flipperkast uit 1993 van Data East ontworpen door John Borg, gebaseerd op de hitfilm met dezelfde naam.

Bijzonder element

Een speelgoed T-Rex-hoofd dat de bal volgt. Als deze in de daarvoor bestemde schotel terechtkomt, buigt de T-Rex naar beneden om de bal in zijn mond te grijpen, vergezeld door een soundclip van een man in paniek die "Nee!" schreeuwt.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Data East, 1993

Ontwerper

John Borg

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

82

Aantal ballen multiball

6

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram