logo
Reserveren

Junk Yard

Junk Yard

Beschrijving

It's not hard to play in the yard.

Junk Yard is een flipperkast uit 1997, gemaakt door Williams Electronics. Het werd ontworpen door Barry Oursler en Dwight Sullivan, terwijl Paul Barker en Pat McMahon het artwork leverden. Het is niet verwonderlijk dat het spel plaatsvindt op een autokerkhof, waar je afgedankte onderdelen verzamelt om een ​​vliegende jalopy (rammelkar) te bouwen om uiteindelijk de ruimte in te gaan en tegen Crazy Bob te vechten. Onderweg maak je een broodrooster, zodat je het meisje kunt redden van de boze waakhond, en maak je een ritje in de magische bus of in de Time Machine om een ​​modus uit een eerdere Williams-titel te starten.

Junk Yard was de laatste flipperkast van de veteraan Williams-ontwerper Barry Oursler. Hij werd vroeg in het project ontslagen en liet Dwight Sullivan achter om het spel te voltooien.

Bijzonder element

Grote metalen pinball hangend aan een kraan midden op het speelveld waarmee de speelballen alle kanten worden opgeschoten.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Williams, 1996

Ontwerper

Barry Oursler, Dwight Sullivan

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

123

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram