logo
Reserveren

Iron Maiden: Legacy of the Beast (Pro)

Iron Maiden: Legacy of the Beast (Pro)

Beschrijving

The hangman is eager to meet you...

Iron Maiden: Legacy of the Beast is een flipperkast uit 2018, uitgebracht door Stern Pinball. Het is de eerste machine die is ontworpen door professioneel pinball speler Keith Elwin (die hem oorspronkelijk ontwierp als een homebrew-titel op basis van Archer).

Als thema van de beroemde metalband, draait het spel om hun legendarische mascotte Eddie. Aan de hand van aanwijzingen uit het mobiele spel met dezelfde naam, moet de speler in verschillende incarnaties van Eddie proberen om het beest en zijn volgelingen te vinden en te verslaan. Dit omvat het spelen van verschillende modi die zijn geïnspireerd op bekende nummers van de band - nummers die ook tot de uitgebreide soundtrack van de kast behoren. Hierbij geeft elke voltooide modus de kans geeft om Soul Shards te verwerven. Ook zijn er waardevolle Tomb Treasures te verdienen. Waarbij alleen degene die ze allemaal weet te veroveren de ultieme Wizard-modus van het spel mag spelen.

Bijzonder element

Schiet de bal in de roos van de schietschijf in de achterkant van de kast en verzamel 1x, 2x of 3x score
┬ź Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2018

Ontwerper

Keith Elwin

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

8

Aantal ballen multiball

6

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram