Indiana Jones: The Pinball Adventure

BESCHRIJVING

"You're meddling with powers you cannot possibly understand."

Gebaseerd op de originele Indiana Jones-trilogie waarbij verschillende gebeurtenissen uit de film als modi kunnen worden gespeeld, met een videomodus, jackpot en een aantal speelveldsc?nes uit elke film. Vergrendel ballen in de draaiende idool, verzamel vrienden uit alle drie de verhalen en navigeer over het kantelende pad van avontuur. Als je goed genoeg bent om alle twaalf modi te verslaan, wordt je beloond met de zeldzame mogelijkheid voor Eternal Life, een hectische multiball Wizard-modus met zes ballen die een jackpot van een miljard dollar biedt.

Indiana Jones: The Pinball Adventure is een 1993 gelicentieerde flipperkast ontworpen door Mark Ritchie en uitgegeven door Williams Electronics. Het spel bevat muziek en stemfragmenten uit de drie eerste Indiana Jones-films, alsmede op maat gesneden spraak van John Rhys-Davies in zijn rol als Sallah. Indiana Jones was de eerste Williams flipperkast die het DCS-geluidssysteem gebruikte.

BIJZONDER ELEMENT
Path of adventure: een langwerpig mini-speelveld (een soort van roll-down-spel) waar de speler de bal doorheen moet sturen door het speelveld links en rechts te kantelen met de flipperknoppen.
UITGEBRACHT DOOR

Williams, 1993

ONTWERPER

Mark Ritchie

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

11

AANTAL BALLEN MULTIBALL

6