logo
Reserveren

Indiana Jones: The Pinball Adventure

Indiana Jones: The Pinball Adventure

Beschrijving

You're meddling with powers you cannot possibly understand.

Gebaseerd op de originele Indiana Jones-trilogie waarbij verschillende gebeurtenissen uit de film als modi kunnen worden gespeeld, met een videomodus, jackpot en een aantal speelveldscenes uit elke film. Vergrendel ballen in het draaiende idool, verzamel karakters uit alle drie de films en navigeer over het kantelende pad van avontuur. Als je goed genoeg bent om alle twaalf modi uit te spelen, word je beloond met de zeldzame mogelijkheid voor Eternal Life, een hectische multiball Wizard-modus met zes ballen die een jackpot van maar liefst een miljard punten biedt.

Indiana Jones: The Pinball Adventure is een 1993 gelicentieerde flipperkast ontworpen door Mark Ritchie en uitgegeven door Williams Electronics. Het spel bevat muziek en stemfragmenten uit de drie eerste Indiana Jones-films, alsmede op maat gesneden spraak van John Rhys-Davies in zijn rol als Sallah. Indiana Jones was de eerste Williams flipperkast die van het sterk verbeterde DCS-geluidssysteem gebruik maakte.

Bijzonder element

Path of adventure: een langwerpig mini-speelveld (een soort van roll-down-spel) waar de speler de bal doorheen moet sturen door het speelveld links en rechts te kantelen met de flipperknoppen.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Williams, 1993

Ontwerper

Mark Ritchie

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

12

Aantal ballen multiball

6

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram