logo
Reserveren

Haunted House

Haunted House

Beschrijving

Triple Playfields Mean Triple Fun!

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt deze game zich af boven, onder, in en rond een Haunted House, waarbij de speler het grondig onderzoekt op punten terwijl hij de verschillende valstrikken en geesten vermijdt. Terwijl de bliksem op de kopruit flitst, begin je op de begane grond en neem je de helling of de up-kicker naar de zolder met zijn bezette kist. Je kunt ook de geheime doorgang of de valdeur gebruiken om de kelder binnen te gaan, waar het omgekeerde speelveld gevuld is met ratten, een geketend skelet en grijpende geesten. Keer terug naar de hoofdtafel, gooi de spinnenwebben omver voor een dubbele score en tik vervolgens op de vijf doelen voor een extra bal of een special.

Haunted House is een bijzondere flipperkast die in 1982 door Gottlieb werd uitgebracht. Ontworpen door John Osborne en geïllustreerd door Terry Doerzaph, wordt het beschouwd als een van Pinball's iconische tafels, het eerste spel dat zich afspeelt op drie onderling verbonden speelvelden. Velen beschouwen het als Gottlieb's beste tafel ooit, en sommigen noemen het zelfs de beste flipperkast van welke fabrikant dan ook.

Bijzonder element

Het spel bevat maar liefst 3 speelveld niveaus en beschikt over 8 flippers. Het speelveld op het laagste niveau (de kelder) is omgekeerd waardoor je dus ook omgekeerd (naar je toe) flippert.
┬ź Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Gotlieb, 1982

Ontwerper

John Osborne

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

141

Aantal ballen multiball

1

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram