logo
Reserveren

Flintstones, The

Flintstones, The

Beschrijving

WILLLLMMMMMMAAAAAAAA!

Laat Fred's Bronto-Crane verschillende prijzen uitspugen, zoek een baan voor Barney en ga bowlen in de Bowl-O-Rama. De game combineert belangrijke gebeurtenissen uit de film met extra geanimeerde capriolen uit de prehistorische stad Bedrock. Gebruik de Smart Ramps om flippers rond de flippers te lussen voor de 1-2-3 Combo, bezoek Joe's Diner en de Bedrock Water Buffalo Lodge en maak Fred's Choice om kans te maken op de Mystery Award. Bouw meer machinetijd op om de steenhouwer sterker te maken, help Fred vervolgens om beton uit te vinden en verzamel zowel de jackpot- als de superjackpot-awards. Dit gaat allemaal gepaard met talrijke geanimeerde displays en originele dialogen van Goodman, Moranis en Harvey Korman.

De Flintstones is een een vergevingsgezind spel met een gezinsvriendelijke licentie ontworpen door John Trudeau en geïllustreerd door Kevin O'Connor. Het werd uitgebracht door Williams Electronics in de zomer van 1994, een maand na de live-action film met John Goodman en Rick Moranis.

Bijzonder element

Op het speelveld staat een dinosauruskop waar de bal doorheen kan. Ook is er een werkende bowlingbaan met hangende pinnen die met de juiste flipper kunnen worden geraakt.
┬ź Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Williams, 1994

Ontwerper

John Trudeau

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

152

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram