logo
Reserveren

Family Guy

Family Guy

Beschrijving

Victory shall be mine!

Gebaseerd op Seth MacFarlane's populaire cartoon-serie, neemt de Family Guy flipperkast je mee met de gedenkwaardige tegenslagen van de slecht functionerende Griffin-familie. Vind de gekke aap in de kast van Chris, help Stewie zijn Sexy Party te starten en schiet tegen Brian's bierblikje aan om Happy Hour tot stand te brengen. Naarmate je verder komt, kan Stewie zijn eigen mini-flipperkast spelen, allemaal onderdeel van zijn plan om de wereld over te nemen - te beginnen met de flipperkast.

Family Guy is een fysieke flipperkast ontworpen door Pat Lawlor, geprogrammeerd door Keith Johnson, en uitgebracht door Stern Pinball in 2007. De gameplay wordt vergezeld door spraakfragmenten uit de show, aangevuld met een extra dialoog van Seth MacFarlane.

Bijzonder element

Stewie flipperkast, een op zichzelf staande mininatuur flipperkast met mini-flippers, mini-targets, een mini-ramp en een mini-ball.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Stern, 2007

Ontwerper

Pat Lawlor

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

76

Aantal ballen multiball

5

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram