logo
Reserveren

Dr. Dude

Dr. Dude

Beschrijving

Say Ahh-some!

Dr. Dude is ongetwijfeld de coolste kerel in het flipperkastuniversum - en omdat hij zo cool is, wil hij jou net zo cool maken als hij zelf is. Terwijl je het verhaal van de Doc op de achterruit leest, zal de verpleegster je reflexen controleren en je het "I" -examen afleggen. Als dat eenmaal gebeurd is, dan ben je er klaar voor om de drie Elements of Coolness te verzamelen: een magnetische persoonlijkheid, het hart van Rock 'n Roll en de gave van Gab. Neem ze dan met z'n drieën, laat je mixen in de Molecular Mixmaster en stap onder de EXcellent Ray voor een flinke dosis instant hip! En bovenal... Voel je welkom bij de Kinetic Clinic!

Dr. Dude (volledige titel: Dr. Dude en zijn uitstekende straal) is een flipperkast ontworpen door Dennis Nordman met artwork van Greg Freres, uitgegeven door Williams Electronics onder het Bally-label in 1990. Versierd met Comic Book-pop-art, Speech Bubbels en meer surfer jargon en woordspelingen dan wat je tegenkomt op een gemiddeld Californisch strand, daagt dit spel spelers uit om hun coolheid te bewijzen door de Dude-O-Meter te verhogen. Hoe warmer je wordt, hoe cooler je zult zijn; en als je jezelf kunt verheffen tot een Super Dude, krijg je de kans om de allereerste Gazillion Jackpot op een flipperkast ooit te verzamelen!

Bijzonder element

De Molecular Mixmaster, een draaiende schijf met een rubberen paal erop, omringd door targets.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1990

Ontwerper

Dennis Nordman

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

174

Aantal ballen multiball

2

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram