logo
Reserveren

Doctor Who

Doctor Who

Beschrijving

Dalek in the corner pocket!

Bally's Doctor Who heeft als thema de Britse sci-fi televisieserie die sinds 1963 in productie is. De game zelf bevat de eerste zeven "Doctors" die in de titelrol verschenen: elke arts is geassocieerd met een andere speelveldscorefunctie en kan tijdens de voortgang van het spel door de speler worden geselecteerd. Het belangrijkste kenmerk van het spel is de Time Expander-eenheid, een bewegend mechanisme met verschillende niveaus waar spelers worden uitgedaagd om ballen te vergrendelen en doelen te raken, die leiden naar de belangrijkste multi-ball-modus van het spel. Een Dalek-topper en de handelsmerk blauwe "Police Box" in de rechterbenedenhoek van het speelveld geven de kast verder haar unieke "Doctor Who"-karakter.

Doctor Who (in de game genoemd als Doctor Who: Time Streams) is een flipperkast uitgebracht in 1992, ontworpen door Bill "Pfutz" Pfutzenreuter en Barry Oursler, en uitgegeven door Williams Electronics (onder het label Bally).

Bijzonder element

Een mini-speelveld dat op en neer kan bewegen (bestaande uit drie niveaus).
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1992

Ontwerper

Bill Pfutzenreuter, Barry Oursler

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

83

Aantal ballen multiball

3

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram