Demolition Man

BESCHRIJVING

"Send a maniac to catch a maniac."

Activeer de vijf Cryo-Claw-modi, voer strijd over het fort, het Museum of Violence, de Wasteland en de Cryo-gevangenis, en bouw vervolgens alle zeven jackpots op voor de explosieve finale.

Deze game staat bekend om zijn nadruk op de multiballs, die de belangrijkste gevechten tussen Spartan en Phoenix gedurende de film reconstrueren. De belangrijkste functies zijn de draaiende Cryo-Claw, die wordt gebruikt om een ??modus of een beloning te selecteren, en de twee handgrepen met pistoolgreep die de Claw, de flippers en de plunjer besturen, evenals verborgen bonussen die met bepaalde knopcombinaties verdiend kunnen worden.

Demolition Man is een 1994 flipperkast ontworpen door Dennis Nordman en uitgebracht door Williams Electronics. Op basis van de gelijknamige film hernamen Sylvester Stallone en Wesley Snipes hun rollen als John Spartan en Simon Phoenix voor de aangepaste call-outs van de game, samen met citaten uit de film.

BIJZONDER ELEMENT
De Cryo Claw, een mechanisch apparaat dat de bal via een magneet van de rechter ramp plukt en vervolgens door de gebruiker kan worden bestuurd om de bal op een van de 5 mogelijke beloningen te laten vallen.
UITGEBRACHT DOOR

Bally, 1994

ONTWERPER

Dennis Nordman

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

112

AANTAL BALLEN MULTIBALL

5