logo
Reserveren

Corvette

Corvette

Beschrijving

Oh yeah!

Verzamel negen klassieke Corvettes en assembleer de puzzel om het prototype van de Corvette Test Car uit 1997 te bemachtigen. Deze Corvettes, van de Blue Flame Six en 1963 Grand Sport uit 1953 tot de Collector-editie L-83 uit 1982 en de 1993 ZR-1 40-jarig jubileum LT-5 uit 1993 verzamel je door Route 66 af te leggen, Drag Races te winnen en zes sexy modellen op dertien internationale circuits in verschillende uitdagingen te verslaan. Zet onderweg de Turbo Boost op voor extra racesnelheid en verzamel de Spark Plug-beloningen, maar vergeet niet een Pit Stop te maken voordat je een klapband oploopt. Laat de tafel schudden door de bal in de LT-5-motor te schieten waarmee je gelijk ballen vergrendelt voor multiball.

Corvette wordt beschouwd als een indrukwekkend debuutspel van George Gomez en is uitgebracht in 1994 door Williams Electronics (onder het label Bally) ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de Chevrolet Corvette. Het spel wordt gewaardeerd door zowel flipperkampioenen als autofanaten. De actie is snel maar enigszins vergevingsgezind, met bevredigende momenten en een bescheiden regelset die beginners en uitdagende experts vermaakt.

Bijzonder element

Een Racetrack waar 2 Corvette schaalmodellen tegen elkaar racen.
« Terug naar de collectie pagina

Uitgebracht door

Bally, 1994

Ontwerper

George Gomez

Pinside link

Go here...

Pinside top 100

121

Aantal ballen multiball

4

logo

Hazenkoog 35f
1822 BS, Alkmaar

 

(06) 81955932

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram