Addams Family, The

BESCHRIJVING

"Look everyone, we have guests!"

Bezoek alle curieuze kamers uit het huis van de familie Addams en probeer de mansion heelhuids te verlaten met de schatten die verborgen liggen in de geheime boekenkast in dit waanzinnige pinballavontuur. Niet dat dit makkelijk is, onderweg breng je een bezoekje aan het moeras en het kerkhof in de tuin en de elektrische stoel in de salon, tref je een levend tapijt van berevel, en vergezel je de familie gedurende de Mamushka en een heuse Seance. En hadden we het al over de verschillende geheime gangen gehad? En Terwijl Gomez en Morticia ondersteunend proberen te zijn met allerlei aanwijzingen, staat Thing klaar om een ??handje te helpen door de flippers tijdelijk van je over te nemen. Als je alle 13 kamers (gamemodi) succesvol weet te bezoeken, dan start je ‘Tour The Mansion’.

De Addams Family is ontworpen door Pat Lawlor, ge?llustreerd door John Youssi, en uitgebracht in 1992 door Williams Electronics (onder het label Bally). Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1991 hernamen Ra?l Juli? en Anjelica Huston speciaal voor de gelegenheid hun rollen als respectievelijk Gomez en Morticia.

De game heeft een indeling met vier flippers, en beschikt over een groot aantal Lawlor-signaturen, zoals de bal door de bumpers en een rampschot alleen bereikbaar met de bovenste flipper. De game heeft vele unieke opmerkelijke functies, waaronder een animatronic-hand met een ingebouwde magneet die ballen grijpt en vergrendelt voor multiball, evenals een computergestuurde mini-flipper die een lastig schot voor je kan maken.

Het spel werd uiteindelijk de best verkochte flipperkast ooit, waarbij alle vorige verkooprecords werden overtroffen met 20.270 verkochte eenheden. Een echt succes voor Bally / Williams, Addams Family heeft een belangrijke plaats in de flipperkastgeschiedenis en verdient haar gewilde status dan ook helemaal.

BIJZONDER ELEMENT
Een bewegende 'Thing-hand' met een ingebouwde magneet die de ballen voor multiball grijpt en vergrendelt.
UITGEBRACHT DOOR

Bally, 1992

ONTWERPER

Pat Lawlor

PINSIDE LINK

Go here

POSITIE IN PINSIDE TOP 100

10

AANTAL BALLEN MULTIBALL

3